Gräsklippning

Låt oss hjälpa dig med att hålla det grönaste gräset i kvarteret! Det är enkelt att boka en gräsklippare och det är en av våra mest populära tjänster. När tiden är avgörande eller bördan är för stor för att vi ska klara oss själva, kan vi ge snabbt stöd.

Du bestämmer hur ofta du vill att vi ska stötta dig. Vi kan ta hand om gräsklippning, kantklippning och trimning under hela säsongen, under semestertider eller efter behov. Vi hjälper dig gärna oavsett om din gräsmatta är stor eller liten, oavsett om det är en villa, ett fritidshus, eller en kolonilott. Vi tar fram en plan utan att du behöver öppna munnen. Det liknar att vara medlem i en välskött trädgård, men utan krångel!

Visste du att RUT-avdraget gäller såväl gräsklippning som flertalet andra tjänster? 

Vi har gjort gräsklippning mer prisvärd

Som en konsekvens är våra trädgårdstjänster rimliga priser.

Lägg till häckklippning, trädbeskärning eller någon annan landskapstjänst till din bokning! Här ingår även professionella snickare och målare för den som vill bygga en ny uteplats eller måla om utvändigt. Våra erfarna, trygga veteraner har många års erfarenhet och vi skräddarsyr våra tjänster efter just dina behov. Det är lätt att boka en gräsklippare!

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt, eller ring vårt kontor.

Vi ringer dig för att gå igenom uppgiften och sedan kopplar vi ihop dig med en lämplig veteran från vår pool.

Mod’s Allt i Trädgård har gått med på att följa med dig på din resa.

Har du frågor?

Ring oss för rådgivning

070-892 63 36