Trädgårdsanläggning Hur fungerar det? 

Vårt företag är beläget i Göteborg och som alla har stor kompetens inom anläggningar och markentreprenader. Vi vet exakt vad som fungerar bäst i ditt landskap för att skapa en fantastisk och långvarig effekt. Vi är mest bekanta med Göteborgs nuvarande trädgårdsbekvämligheter.

Mod’s Allt i Trädgård är certifierad som miljövänlig. Det betyder att vi har en strikt miljöpolicy. Syftet med vår miljöpolicy är att tillhandahålla en säker och hälsosam miljö för våra anställda, kunder och allmänheten.

Varje medlem i teamet har mycket yrkeserfarenhet och kompetens. Vi är entusiastiska över vårt arbete, och det syns på den färdiga produkten. Vår personal är kompetent och ansvarsfull, och vi hjälper dig alltid att avsluta jobbet senare om det behövs.

Vi utför det primära arbetet med markentreprenad med största noggrannhet

Vi inser hur viktigt det är att börja med ett gediget arbete för att din trädgårdsanläggning Göteborg ska kunna hålla högsta kvalitet i många år framöver. Vi har en gedigen kunskap om växter och var de hör hemma, vilket resulterar i en vacker och rik miljö där växterna kan växa.

På Mod’s Allt i Trädgård har vi en gedigen maskinpark och detaljerad utrustning samt ett starkt nätverk av kvalificerade underleverantörer, vilket är avgörande för att få kvalitetssäkrade föremål. Vi garanterar att du får de bästa trädgårds- och trädgårdstjänsterna som finns.

Har du frågor?

Ring oss för rådgivning

070-892 63 36